Skip to content

Electriciteit

Elektrische bedrading heeft expertise-aandacht nodig bij elk bouwproject. Het houdt rechtstreeks verband met de veiligheid van mensen en nutsvoorzieningen / apparatuur waarmee mensen omgaan. Voor tips over wat u nodig heeft 

Wij bieden een zeer gevarieerde voorraad producten aan onder andere kabel en draad, huishoudelijk en industrieel schakelmateriaal, kabelgoten, bevestigingsmateriaal, gereedschappen, enz. In de winkel kunnen we u perfect helpen met het uitkiezen van wat u nodig heeft om een vloer te leggen.

Elke winkel heeft een geprefereerde set gereedschappen. Voor elektriciens zijn er enkele hulpmiddelen waarvan u denkt dat ze cruciaal zijn in uw werk, terwijl uw buddy verderop gelooft dat dit absoluut niet nodig is. Er zijn echter enkele essentiële hulpmiddelen die absoluut elke elektricien nodig heeft om het werk veilig, effectief en met een uitstekende standaard uit te voeren.

Hier is dus een handige lijst met de beste gereedschappen die elke elektricien nodig heeft.

1. MULTIMETER
De multimeter meet meerdere elektrische eigenschappen, waaronder spanning, stroom, weerstand en gelijkspanning en stroom.

2. SPANNINGSMETER
Het is van cruciaal belang om te weten wanneer een draad of apparaat ‘onder spanning’ staat, alsof u aan een draad werkt terwijl deze onder spanning staat; dit kan gevaarlijke gevolgen hebben.

3. DRAADSTRIPPERS
Met een verscheidenheid aan gaten om ervoor te zorgen dat u met verschillende draadformaten kunt werken, worden strippers gebruikt om isolatie van elektrische draad te snijden en te strippen.

4. CIRCUIT ZOEKER
Het is niet altijd gemakkelijk om de circuitlijst in elk huis te vinden en soms, indien aanwezig, wordt het servicepaneel zeer zelden gecombineerd met de complementaire stroomonderbreker. Sluit gewoon de zender aan op het stopcontact en de detector zal uitzoeken waar de overeenkomende map is. Circuitzoekers zijn ook handig om eenvoudig een circuit te traceren.

5. TANG
Een goede tang is een must-have voor elke elektricien. Handgrepen moeten gemakkelijk en comfortabel vast te pakken zijn en moeten soepel kunnen worden geopend en gesloten. Het is ook een goed idee om verschillende maten te hebben om verschillende banen te huisvesten.

6. VISTAPE
Wordt gebruikt om gestrande of massieve draad door een buis te trekken en te duwen, visband is altijd handig.

7. BANDMAATREGEL
Als het om meetlinten gaat, is er zo’n grote verscheidenheid aan stijlen dat het echt een persoonlijke keuze is. Ongeacht of je hem dikker, omvangrijker, slanker of een die niet over lange afstanden knikt, leuk vindt.

8. HAMER
Deze zijn vooral belangrijk als u op een bouwterrein werkt. Klauwhamers kunnen worden gebruikt om spijkers en stukken hout te verwijderen.

9. WATERPAS
Zorg ervoor dat uw werk waterpas en loodrecht is voordat u het aan de klant overhandigt.

10. ZAKLAMP
Het kan erg donker zijn op plaatsen waar elektrische werkzaamheden het meest nodig zijn. Het is zowel handig als veilig.

11. ZAKMES
Een van deze zal altijd van pas komen.

Hieronder vindt u een fractie van wat wij aanbieden, bent u nog niet overtuigd? Spring even binnen en kunnen we samen zoeken naar een oplossing want we hebben nog veel meer in ons aanbod!

BROCHURE

Bent u niet overtuigd of wilt u eerst online een kijkje in de brochure nemen? Download die via de onderstaande knop en hopelijk tot snel!

VRAGEN?