Skip to content

Badkamers

Op zoek naar ideeën voor badkamerontwerp? Natuurlijk ben je dat, daarom ben je hier! Of u nu kleine upgrades uitvoert, voor een volledige revisie gaat of gewoon wegdroomt vanaf uw bureau, een badkamerrenovatie kan een groot verschil maken in de sfeer van uw huis (en uw huidverzorgingsroutine).

Het is dus geen wonder dat deze praktische ruimte, naast de keuken, vaak de hoogste prioriteit heeft als het tijd is om te verbouwen. Maar het kiezen van een geheel nieuwe look is niet altijd gemakkelijk, daarom hebben we een scala aan ideeën voor badkamerontwerp verzameld – elk gevuld met inspirerende ideeën voor uw eigen renovatie – inclusief ontspannende badkuipen, glamoureuze wastafels en strakke douches. Van fris en toegankelijk tot luxueus en extra, bekijk stijlvolle ruimtes waar middagdromen van gemaakt zijn.

Het is ook belangrijk om te weten welke accessoires en gereedschappen u nodig heeft voor een harmonieus eindresultaat van uw vloer. Kiezen van de juiste vloeren, bijpassende accessoires is essentieel voor een aantrekkelijke vloer op de lange termijn. In de winkel kunnen we u perfect helpen met het uitkiezen van wat u nodig heeft om een vloer te leggen.

Hieronder vindt u een fractie van wat wij aanbieden, bent u nog niet overtuigd? Spring even binnen en kunnen we samen zoeken naar een oplossing want we hebben nog veel meer in ons aanbod! Heeft u iets anders in uw hoofd? Geen probleem, we kunnen samen een badkamer designen!

BROCHURE

Bent u niet overtuigd of wilt u eerst online een kijkje in de brochure nemen? Download die via de onderstaande knop en hopelijk tot snel!

VRAGEN?